Flip book element

Activeer je 5D frequentie

555.00

 

Hoeveel plezier kies jij in je reis naar de Hogere Dimensies?

Ben je klaar met ronddolen in oude collectieve patronen en angsten waarvan je nu al weet dat ze niet van jou zijn?

Pusht je Ziel je liefdevol vooruit en sputtert je Ego tegen?

Zet in vertrouwen de volgende stap op je Ascensie pad en ontdek dat je frequentie verhogen leuk, ontspannend, leerzaam en moeiteloos kan zijn.

Leer moeiteloos mee te gaan op de verandering van je leven op Aarde, door volledig je innerlijke leiding te vertrouwen.

Activeer je 5D Frequentie

In 21 weken wordt je stap voor stap geleid en begeleid door alle dimensies en bijbehorende frequenties heen. Van schuld en schaamte naar liefde en vreugde. De activaties bevrijden je van duizenden jaren aangenomen collectieve limiterende gedachtes en overtuigingen. Al deze overtuigingen ben je al vele levens en incarnaties tegengekomen. In dit leven breek je uit deze patronen en krijg je toegang tot het 5D bewustzijn waar je liefde, overvloed, vreugde en vrede gaat ervaren en belichamen.

Bevrijd jezelf van alle collectieve patronen die je niet meer dienen en je nu vasthouden in het lijden en struggle van deze planeet (3D).

 

start 1.11.2020

Categorie:
Meer informatie

11 weken training Liefde Zijn

379.00

 

 

Nieuwe training met Cindy Stal & Femke van Kuijk
Start 1 oktober 2020

 

BEKIJK DE WEBSITE VAN DEZE TRAINING

Investering in deze training is 379 euro incl. 21% btw

Betalen in delen is ook mogelijk, de prijs is 397 euro incl. 21% btw,
Wil je betalen in delen? Kies bij betaalwijze in de webshop voor
“betalen in delen programma’s

 

Meer informatie

CHALLENGE – Leef Voluit!

33.00

MAGISCH ACTIVATIE COACHING

Ruim 9,5 uur transformatie coaching staat klaar voor jou! Bevrijd jezelf van oude limiterende programma’s die je nu weerhouden je beste zelf te zijn. Na aanschaf van dit product krijg je een e-mail waar alle video’s met activaties in staan. Deze kun je op je eigen tempo en je eigen tijd ontvangen. 

Sacred Activaties & onderwerpen

  • De-activatie van weerstand en afwijzing. Welke overvloed wijs je nu af? Deze de-activatie cleart alle angst, weerstand en afwijzing van liefde, overvloed en geluk in je leven. 
  • Christus Bewustzijn. Deze activatie zet je in het 5d grid van onvoorwaardelijke liefde en hoger. Deze energie brengt je in een staat van oordeel vrij zijn en acceptatie van jezelf en anderen. 
  • Goed & slecht activatie. De-activatie op mind-control, de mening van anderen en alles wat nu je weerhoudt om je intuïtie te horen. Het bevrijd je van het separatie programma van goed en slecht. 
  • Her-creatie van je verleden. De-activatie is het loskoppelen van je oud trauma en ervaringen van je verleden waardoor je niet elke keer weer dezelfde gebeurtenissen in de toekomst creëert. Super schoonmaak van je onderbewustzijn! 
  • Verkeerde keuzes. Bevrijd jezelf van het idee dat je verkeerde maakt en dat je niet in staat bent om keuzes te maken vanuit empowerment. 
  • Licht grid. Deze activatie creëert een beschermend schild van licht. Het beveiligt je tegen straling, geluid en andere verontreinigingen die in onze atmosfeer aanwezig zijn. Het grid beschermd je pijnappelklier en kundalini energie zodat je veilig kan ontwaken. 
  • Vergelijk jezelf niet. De-activatie van alle momenten in je leven dat je jezelf vergeleken hebt met anderen en je kracht daarbij bent verloren. Deze activatie laat je volledig in je authentieke zelf stappen en je uniek zijn omarmen, zodat je deze kunt uitdragen. 
  • If you play small – you stay small. Pas je je onbewust aan zodat anderen zich comfortabeler voelen? In werkelijkheid is de mens  bang voor zijn eigen creatie power. Deze activatie bevrijdt je van je zelf gecreëerde beperking en geeft je toegang tot je werkelijke creatie power. 
  • Dans alsof er niemand kijkt. Deze de-activatie bevrijd je van het effect van de mening van anderen. Mensen zullen altijd iets van je vinden en reflecteren hiermee hun eigen onzekerheid op je. Deze activatie geeft je de vrijheid van de creatie van je eigen leve terug. Je krijgt het vertrouwen, de respectvolle I don’t give a fuck om je eigen weg te volgen en keuzes te maken.  

 

Meer informatie

REPLAY Activatie webinar Hopeloos

22.99

H.O.P.E.
HOLD.ON. PAIN.ENDS

 REPLAY training 46 minuten 

Op welk gebied van je leven voel je hopeloosheid en ben je het uitzicht kwijt geraakt op de mogelijkheden die er zijn? Op het moment dat je vast zit in hopeloos zijn, dan schieten je gedachten alle kanten op en heb je het gevoel dat je vrijheid is afgenomen en dat de situatie uitzichtloos is.

Deze activatie cleart alle emoties die hopeloosheid oproepen: verdriet, machteloosheid, boosheid en de bijkomende stress.

Na deze activatie ben je in staat om te relativeren en jezelf open te stellen voor de oneindige mogelijkheden die er zijn, zodat je moeiteloos de juiste stappen weer gaat zetten.

 

BONUS activatie Metatron

De Metratron activatie activeert je DNA in kristallijn. Er heeft nu al herstructurering plaatsgevonden in je lichaam door o.a. oud trauma los te laten en te helen. Deze activatie bespoedigd het proces door 18 nieuwe strengen DNA te activeren.

Na deze activatie zal je merken dat je waarnemingsvermogen ( je spirituele gaves en toegang tot je onderbewustzijn) is toegenomen en je veel gemakkelijk contact kan maken met het Universum en de Lichtwezens. Tevens zal je merken dat je met meer gemak door alle transities van de Aarde heen gaat.

Het activeren van je kristallijne DNA is een proces waarvoor je deze activatie kunt gebruiken. 

 

 

 

 

 

Wat is een Sacred activatie?

Een Sacred activatie koppelt je los van duizenden limiterende patronen en overtuigingen die je kent als negatieve emoties, gedachtes en gevoelens. Na het loskoppelen en verwijderen van de oude programmering is er de ruimte voor nieuwe frequenties. Deze nieuwe frequenties herken je als gedachten, gevoelens en emoties. Soms merk je direct tijdens het ontvangen al de verschuiving in je energie. Je bent  gewaar van de negatieve emoties en gedachtes die het patroon in stand hielden. Na verloop van tijd zal je echt merken dat er enorme veranderingen in je gevoelsleven, je kijk op de wereld en jezelf hebben plaatsgevonden. Je trekt nieuwe situaties, personen in je leven aan die overeenkomen met wie je in essentie bent: overvloedig, liefdevol en in vertrouwen.

De Sacred activaties bevrijden je van het collectieve bewustzijn; de collectieve overtuigingen van de mensheid. Je zal merken dat na het ontvangen van een activatie dichterbij je eigen waarheid, wijsheid en innerlijk weten komt. De Sacred Activations zijn opgericht door Tamra Oviatt. Sacred Activations is een snelle en krachtige manier om jezelf te bevrijden van het lijden op deze planeet.  Het lijden is wat je zo goed kent als struggle, interne pijn, gebrek aan vreugde, ontbreken van zingeving, ziekte en je afgesloten voelen.

De Sacred activaties geven je toegang de realisatie en creatie van je ware potentieel, liefde, succes, geluk en gezondheid. 

Meer informatie

11 weken training Rule your World

379.00


Nieuwe training met Cindy Stal & Femke van Kuijk
Start 1 oktober 2020

BEKIJK DE WEBSITE VAN DEZE TRAINING

Investering in deze training is 379 euro incl. 21% btw

Betalen in delen is ook mogelijk, de prijs is 397 euro incl. 21% btw,
Wil je betalen in delen? Kies bij betaalwijze in de webshop voor
“betalen in delen programma’s

Meer informatie

Reading BTW verlegd

77.69

“ALS IETS NIET WERKT IN JE LEVEN, VRAAG OM INZICHT & HELDERHEID ZODAT JE EEN KEUZE KUNT MAKEN.”

Readings

Boek je reading 45 minuten
Afspraken kunnen worden ingepland op dinsdag, woensdag of donderdag tijdens kantooruren.

Bekijk hier de volledige webpagina met alle informatie. 

Na betaling ontvang je een email met belangrijke informatie. Hou je mailbox in de gaten!
In deze email vind je nogmaals de werkwijze en pagina waar je een afspraak kunt inplannen.

 

Voelt het licht dan is deze reading voor jou de volgende stap op je pad!. 

Meer informatie

Ascensie coaching – 6 sessies

666.00

6 x 1 op 1 sessies – activaties, healing & coaching 

Sessies á 50 minuten – 300 minuten coaching 

Afspraken kunnen worden ingepland op maandag-vrijdag  tijdens kantooruren.

Na betaling ontvang je een email met belangrijke informatie. Hou je mailbox in de gaten!
In deze email vind je nogmaals de werkwijze en pagina waar je een afspraak kunt inplannen.

 

 

Meer informatie

Ascensie 1 op 1 sessie

103.00

1 op 1 sessie 45 minuten activatie & healing

Afspraken kunnen worden ingepland op maandag-vrijdag  tijdens kantooruren.

Na betaling ontvang je een email met belangrijke informatie. Hou je mailbox in de gaten!
In deze email vind je nogmaals de werkwijze en pagina waar je een afspraak kunt inplannen.

 

 

Meer informatie

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.