Wonderlijk ritueel orakelkaarten V1-2024

21.00

Wonderlijk Rituelen Orakel 

Rituelen liggen diep geworteld in onze menselijke cultuur en dienen bij het navigeren door belangrijke levensfasen. Rituelen versterken de verbinding met onze Bron; het Goddelijk bewustzijn in onszelf.

Hoe mag deze Wonderlijke Ritueel kaart in 2024 bijdragen aan jouw leven? Op welke wijze kan deze boodschap je begeleiden bij het creëren van transformerende ervaringen en het vinden van richting en purpose in het leven?

Het deck bestaat uit 33 kaarten, met een handzaam formaat van 60×87 mm, verpakt in een plastic doosje. De uitgebreidere boodschappen zullen de komende 9 weken online verschijnen en worden gebundeld in een online boekje (pdf-formaat). Het wonderlijke rituelen deck is bedoeld om dagelijks vragen te stellen en te beantwoorden, en beweging te creëren in vraagstukken waar je vastloopt.
Elk ritueel nodigt je uit om vanuit een andere frequentie in beweging te komen en stil te staan bij wie je wilt zijn in relatie tot de gestelde vraag. Dit kaartendeck heb ik ontwikkeld voor mijn vaste klanten, zij hebben elk afgelopen weken 1 van de kaarten opgestuurd gekregen als reminder wat voor hen belangrijk is in 2024.
Eind maart zal de pdf klaar zijn; het boekje.

7 op voorraad

Categorie: