Flip book element

Verloren Magie & vertrouwen in transformatie

29.00

“ Rise Up, take courage & do it! ”

In dit webinar wordt de teleurstelling en verloren vertrouwen in je magische capaciteiten en leven hersteld.  Het is een empowerend webinar die je in contact brengt met je daadkracht, moed, helder zien en potentieel om vooruit gaan in dit leven. 

Dit wordt gecleared & geactiveerd

Verloren magie & vertrouwen in transformatie

Gevoelens van depressie, pessimisme en verloren vertrouwen in het magische aspect van het leven wordt gecleared. Ben je geneigd om je te verstoppen in moeilijke situaties en geloof je daarbij dat actie niet nodig is? Herstel het gebrek aan vertrouwen in jezelf, het leven, transformatie en je magische capaciteiten. Deze clearing geeft je daadkracht, moed en lijnt je uit met de mogelijkheden die er nog steeds zijn voor jou.

Wapen jezelf tegen negatieve krachten

 Angst voor negatieve krachtenen conflict wordt gecleared. Ben je bang om gekwetst te worden door anderen, of ben jij diegene die de ander uit voorzorg pijn doet door uitlatingen? Deze aanhechtingen worden verwijderd zodat je in contact kunt blijven met je eigen Goddelijke Bron en vanuit hieruit keuzes kan maken. In deze clearing leer je naar jezelf en het leven kijken door de ogen van God (Creator).

Doorzie de Bedrieger

Ben je te goed van vertrouwen en ben je al meerdere patronen tegen gekomen waar je er achter kwam, dat de persoon niet was, wie je dacht dat deze was? De teleurstellingen, deceptie en boosheid naar jezelf worden gecleared. Mensen kunnen doorzien voor wie ze zijn is een capaciteit en gave. Jij bezit deze gave, echter kan deze vertroebeld worden door emoties en oude pijn. Geactiveerd wordt je capaciteit om de bedrieger te zien voor wie hij/zij is en waarnemen van het potentieel EN of deze persoon dit wel/niet kiest.

Overweldigd in de Menigte

Zit er een kluizenaar vast in jou?
Hou je je tegen door de mening en oordelen van anderen? Trek je jezelf terug en ga je daarmee tegen je eigen natuur in? Voel je dat alles in jou mensen wil helpen, maar kom je niet in actie? Ben je bang dat je niet kan blijven staan in een groep of menigte? Deze angsten worden gecleared, zodat jij je kluizenaar gebruikt om bij jezelf terug te keren, je krachten te vermeerderen en op te laden.

 31  augustus 9:00 uur kun je niet live aanwezig zijn? Dit webinar wordt éénmalig live gegeven, geniet van de zelfstudie (replay) die binnen een paar uur na afloop online staat in je podia account. 

Super krachtige Sacred Activaties van 3D naar 5D

Femke zal gedurende werken met de Sacred Activaties. Deze activaties zijn super krachtig, snel en clearen alle laag frequente overtuigingen uit je onderbewustzijn, dna en tijdslijnen. De problemen die je kent als overtuigingen worden tot op de bron gecleared.

Deze Bron energie blijft shiften gedurende weken en zelfs maanden. Na verloop van tijd zal je op magische wijze constateren: die oude overtuigingen zijn echt weg. Ik voel me niet meer gehinderd om mezelf te zijn, ik hou me niet meer in en ik leef mijn leven van mijn verlangens. 

 

De investering voor dit webinar is 29 euro incl. 21% btw 

 

Meer informatie

Dapperheid, moed & daadkracht clearing

20.57

“ Moed is niets anders dan één stap vooruit gaan waarvan je denkt dat je het nu niet kan. ”

Dapper, moed en daadkracht – clearing

BEKIJK IN PODIA

Deze Sacred Activatie is een training op zichzelf. In deze audio (15:48 min.)  ontvang je clearing op 6 verschillende types van daadkracht, dapperheid & moed.

 

 1. Emotionele daadkracht vraagt van jouw om al je emoties te kunnen voelen zonder deze te gaan beoordelen of ze goed of fout zijn of er mee in gevecht te gaan.
 2. Fysieke daadkracht vraagt om vooruit te blijven gaan, volledig gewaar, met flexibiliteit en evenwicht.
 3. De wil om door te zetten en bereid zijn om te doen wat nodig is, ook als dit een oncomfortabel gevoel bij jezelf en anderen oplevert.
 4. Intellectuele daadkracht vraagt of je bereid bent om te leren, te ont-leren en jezelf opnieuw te onderwijzen met dat wat wel werkt van jouw. Hierbij heb je een open mind en geest nodig die flexibel is.
 5. Sociale daadkracht is bereid zijn om onbeschaamd jezelf te zijn. Unapologetically – voorbij de schaamte. Dit is mega krachtig, het is de plek waar alles naar je toe kan komen, omdat je bereid bent om jezelf te zijn met alle + kanten en – kanten.
 6. Spirituele daadkracht is met een open hart en blik naar het leven kijken. Een open hart betekent dat je je bewust bent van wat je verlangt in het leven. Je kent je waarden. Je weet verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je emoties. Spirituele daadkracht geeft je de mogelijkheid om keuzes te maken die afgestemd zijn op je waarden en diepste verlangens.

De Sacred Activations verwijderen oude collectieve programmering, door je dna en tijdslijnen. Dit is vergelijkbaar met de installatie van een nieuwe app op je telefoon. De nieuwe app werkt sneller, beter en bovenal doet wat jij wilt. Je overtuigingen worden gedelete en je krijgt een nieuwe programmering van vrede, onvoorwaardelijke liefde, overvloed, welzijn, plezier & geluk.

Inspiratie voor deze clearing kwam uit een 1 op 1 sessie met een klant, het ontbreekt me aan daadkracht zei ze. Het toeval wil dat voor deze sessie bovenstaande  informatie op het internet voorbij kwam: bron onbekend. Zo vaak krijg ik de informatie in mijn schoot geworpen, bijzondere synchroniciteit en co-creatie. Komt deze clearing ook bij jouw binnenvallen? 

De investering voor dit webinar is 20,47 euro incl. 21% btw  

Meer informatie

Toxische relaties – Mastery

756.00

Bezoek de webpagina voor de inhoud van deze training 

 transformatie coaching met Femke van Kuijk 

 

MASTER TRAJECT ** nog 4 van de 9 plekken **

Bij deze training is een mastery 1 op 1 traject speciaal voor jou als je al het nodige innerlijk werkt verricht hebt, maar nog vast zit in een paar hardnekkige patronen die jezelf niet zichtbaar krijgt. De groepstraining opent de ruimte in jezelf, waardoor je in de 1 op 1 sessie spijkers met koppen slaat. 

Je krijgt naast de groepstraining 4,5 uur coaching in 3 individuele sessies. In de 1 op 1 sessies ontvang je de persoonlijke begeleiding bij het voorgoed loslaten van deze patronen. Het resultaat is dat dat jij voorgoed de verandering hebt doorgevoerd die je toegang geeft tot de creatie van 5D relaties met respect, loyaliteit, vertrouwen en compassie

 

 

WIL JE IN 2 DELEN BETALEN?  | KIES BIJ BETAALWIJZE : ONLINE PROGRAMMA BETALEN IN DELEN. 

Meer informatie

Toxische relaties

363.00

Bezoek de webpagina voor de inhoud van deze training

 transformatie coaching met Femke van Kuijk 

 

WIL JE IN 2 DELEN BETALEN?  | KIES BIJ BETAALWIJZE : ONLINE PROGRAMMA BETALEN IN DELEN. 

Meer informatie

REPLAY Toxische liefde – als houden van pijn doet

12.09

“ Als houden van pijn doet – breek de cyclus van toxische liefde ”

Ben jij altijd degene die de kar trekt in relaties? Vertel je altijd wat er gedaan moet worden? Zie je duidelijk voor je wat er ontbreekt in je relatie en de persoon? Weet je ook wat de ander kan doen voor jou, de relatie en zichzelf? 

Dit is een capaciteit die hoort bij het empatisch zijn. Als empaat trek je magnetisch mensen naar je die veel problematiek met zich meedragen. Er gaan niet zo snel alarmbellen af, jij ziet vooral het goede in de mens, het hart en de mogelijkheden. Als de persoon in kwestie dit niet laat zien, dan raak je verzeild in een situatie waarin jij verteld hoe de ander de beste versie van zichzelf kan worden a.k.a. kan veranderen.

Echter kom je er achter: iemand verandert niet als hij/zij daar zelf niet het nut van inziet. De toxische relatie is ontstaan, waarin de balans kwijt is. Je vertrouwen voelt beschaamd en je goede intenties niet gezien en begrepen. 

Heel en bevrijd jezelf van deze toxische dans en leer je energie geven aan mensen die het wel kunnen ontvangen

 

Wees zelf de persoon die de toxische cyclus doorbreekt.

Wanneer je in een relatie terecht bent gekomen, die toxisch blijkt te zijn, dan vraagt het moed en daadkracht om hier uit te stappen of het roer om te gooien en de cyclus te stoppen. Een relatie is toxisch als de ruimte ontbreekt om jezelf te zijn, als je grenzen niet gerespecteerd worden en als je geloofd dat als je maar heel hard je best doen, de persoon in kwestie wel verandert. Ook kan er spraken zijn van angst, je alleen voelen in de relatie, ongelijkheid & bedrog. 

Een toxische relatie is schadelijk op emotioneel, spirtueel en lichamelijk gebied. Hoe vaak ben je verstrikt geraakt in toxische relaties? In dit webinar krijg je inzicht en helderheid wat de signalen (alarmbellen) zijn en waar jij jezelf bent kwijtgeraakt in relatie tot de ander.

Gecleared en geactiveerd wordt:

 • misbruik van je goedheid om spiritueel, financieel, mentaal en seksueel
 • helderheid en focus op jezelf  (niet meer versplinteren)
 • verstrikt raken in de pijn & problematiek van anderen
 • openstellen en horen wat er werkelijk gezegd wordt (zonder energetisch invullen)
 • drama queen – gehechtheid aan drama 
 • je onwaardig voelen 
 • je waarden opgeven in het bijzijn van de toxische persoon 

 

21 juni 11:00 kun je niet live aanwezig zijn? Dit webinar wordt éénmalig live gegeven, geniet van de replay die binnen een paar uur na afloop online staat. 

 

 

Super krachtige Sacred Activaties van 3D naar 5D

Femke zal gedurende werken met de Sacred Activaties. Deze activaties zijn super krachtig, snel en clearen alle laag frequente overtuigingen uit je onderbewustzijn, dna en tijdslijnen. De problemen die je kent als overtuigingen worden tot op de bron gecleared.

Deze Bron energie blijft shiften gedurende weken en zelfs maanden. Na verloop van tijd zal je op magische wijze constateren: die oude overtuigingen zijn echt weg. Ik voel me niet meer gehinderd om mezelf te zijn, ik hou me niet meer in en ik leef mijn leven van mijn verlangens. 

 

De investering voor dit webinar is 12,09 euro incl. 21% btw / 9,99 ex. btw 

 

Meer informatie

REPLAY 5 dagen Emotionele vrijheid

53.00

“ Je sensitiviteit is je superpower ”

Dit product is niet uitverkocht! Er verschijnt ergens een melding – wordt uitgezocht – 

Je sensitiviteit is je superpower! Leer je grootste sensitieve gift omarmen zodat jij jezelf en anderen hiermee kan empoweren. Je hebt zo veel te brengen in de wereld als healer, creator & magisch wezen dat je bent.  In deze 5 dagen leer je hoe je jezelf emotioneel kunt bevrijden. 

 

Empatisch Empowerment

Dit is geen toeval dat je dit nu leest. Je weet waarschijnlijk al dat je sensitief en getalenteerd bent. Je wordt van nature aangetrokken naar de spirituele wereld en je hebt een diepe behoeften anderen te helpen. Je hebt een groot hart en wordt snel geraakt als je anderen ziet strugglen. Je ziet ook direct het probleem van de ander en legt daarbij de vinger op de zere plek. Anderen zijn graag in jouw nabijheid en brengen tijd met je door. Jij kan je echter snel overweldigd, geraakt en vermoeid voelen als de ander weg is. Herkenbaar? 

 

Super krachtige Sacred Activaties van 3D naar 5D

Femke zal gedurende werken met de Sacred Activaties. Deze activaties zijn super krachtig, snel en clearen alle laag frequente overtuigingen uit je onderbewustzijn, dna en tijdslijnen. De problemen die je kent als overtuigingen worden tot op de bron gecleared.

Deze Bron energie blijft shiften gedurende weken en zelfs maanden. Na verloop van tijd zal je op magische wijze constateren: die oude overtuigingen zijn echt weg. Ik voel me niet meer gehinderd om mezelf te zijn, ik hou me niet meer in en ik leef mijn leven van mijn verlangens. 

 

De investering voor dit webinar is 53 euro incl. 21% btw 

 

Meer informatie

REPLAY Lichtwerker, bang voor je eigen kracht?

12.09

“ Waar ben je bang voor hier ben je voor geboren! ”

Niemand heeft de zeggenschap over jouw leven, hoe je je moet voelen en wat je wilt creëren. Haal deze kracht terug. Wist je dat angst voor je kracht, de moeder van alle angsten is? Je beschermd jezelf door klein te houden en je zelfwaardering buiten jezelf te plaatsen.  En wat echt een eye-opener is, is dat we sterk lichamelijk, geestelijk en emotioneel reageren op iets goed willen doen. Al deze constructies staan tussen jou en het leven van jouw leven op jouw voorwaarden in. Je potentie onderdrukken maakt je depressief, afhankelijk van goedkeuring van anderen, bron van migraine en doodongelukkig zijn. Je potentie is je levensenergie.

De lichtwerkers hebben de  kracht om de wereld te transformeren. Ben je een lichtwerker? Voel je je potentieel en kracht en hou je jezelf in? Stel jezelf maar eens deze vraag:  waar ben ik  bang voor? Hier ben je namelijk voor geboren. Hier ligt je healing kracht & potentieel. 

Deze onderwerpen worden behandeld & gecleared

 • de verslaving aan ‘het goed moeten doen’ deze houdt het lijden van de mind in stand en houdt je gevangen in het bewijs dat jij het slachtoffer bent en de ander de dader.
 • misbruik van je goedheid
 • stop met vechten hoe je je voelt; onderdrukken van gevoelens & emoties
 • verlamd & vermoeid – numbness, overweldigd zijn door opgekropte emoties.
 • emoties die liggen opgeslagen in het pijn lichaam
 • angst is je teacher, niet je vijand; laat je angst je teacher zijn
 • weerstand voor groei & transformatie
 • controle / gehecht zijn aan de uitkomst. Frustratie, bitterheid en boosheid komt omhoog als je zaken buiten je bereik wil veranderen. Focus alleen op wat je kan veranderen en krijg je vrijheid terug
 • bang voor je eigen kracht

17 mei 10:00 kun je niet live aanwezig zijn? Dit webinar wordt éénmalig live gegeven, geniet van de replay die binnen een paar uur na afloop online staat. 

 

BONUS

Ik krijg zo vaak de vraag, ben ik een lichtwerker? Een lichtwerker zijn is een weten. Bij dit webinar krijg je een bonus van de verschillende soorten lichtwerkers die hier zijn. Een grote misvatting is dat er maar één soort zou zijn en dat ze hier voor liefde en licht zijn. Alle Lichtwerkers zijn hier om hun eigen schaduw te transformeren in het licht. Je bent hier niet voor licht & liefde, dat is een logisch gevolg van het leven van je purpose en de belichaming van je licht.  

Hoe meer het pad van de Lichtwerker je roept, des te intenser zijn de schaduwprocessen. Hierin liggen dan ook je grootste giften verborgen. Je bezit dan ook alle power, doorzettingsvermogen en commitment om jezelf te bevrijden van conditioneringen, limitaties; je schaduw. Waar ben je bang voor, hier ben je voor geboren!

 

Super krachtige Sacred Activaties van 3D naar 5D

Femke zal gedurende werken met de Sacred Activaties. Deze activaties zijn super krachtig, snel en clearen alle laag frequente overtuigingen uit je onderbewustzijn, dna en tijdslijnen. De problemen die je kent als overtuigingen worden tot op de bron gecleared.

Deze Bron energie blijft shiften gedurende weken en zelfs maanden. Na verloop van tijd zal je op magische wijze constateren: die oude overtuigingen zijn echt weg. Ik voel me niet meer gehinderd om mezelf te zijn, ik hou me niet meer in en ik leef mijn leven van mijn verlangens. 

 

De investering voor dit webinar is 12,09 euro incl. 21% btw / 9,99 ex. btw 

 

Meer informatie

Verborgen Verlangens

1,611.72

Bezoek de webpagina voor de inhoud van deze training

3 maanden transformatie coaching met Cindy Stal & Femke van Kuijk 

 

WIL JE IN 3 DELEN BETALEN?  | KIES BIJ BETAALWIJZE : ONLINE PROGRAMMA BETALEN IN DELEN. 

Meer informatie

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.