Flip book element

Beweeg mee met de Energie Shifts 26 mei 9:30

29.00

Lancering 26 mei 2022 9:30 uur

Beweeg mee met de Energie Shifts

Bewegen door de vele energetische upgrades kan overweldigd zijn. Hoe beweeg je mee en leer je de shifts aanvoelen zodat je in je kracht blijft? Worstel je met de energie? Raak je gemakkelijk overweldigd en schakel je jezelf onbewust uit? In dit clearing webinar ontvang je Sacred Activations die je ondersteunen in je ascensie reis, zodat je mee kan gaan op de golven van ascensie i.p.v. kopje onder gaat.

Hoe ga je met meer gemak door alle ascensie shifts van de Aarde heen?

Het zal je niet ontgaan zijn, dat de energie shifts intenser en intenser worden  en een hele uitdaging van de empathische mens om bij jezelf in je kracht te blijven. In dit speciale webinar krijg je inzicht in invloeden van buitenaf die je nu waarneemt.

Wat je ook waarneemt; de hogere keuze is om in je kracht te blijven en dat is de het doel van dit clearing webinar. Je ontvangt Sacred Activations

 • je lichaam meer gemak geven in het ascensie proces. Alle huidige energieën maken oude opgeslagen herinneringen van eeuwen lang opgeslagen trauma los op celniveau. Je ontvangt Sacred Activations die je lichaam hierin ondersteunen zodat je meer gemak hebt hiermee; geen ziekte creëert op basis van ascensie verschijnselen.
 • je ontvangt SA’s voor het sterk verminderen van en creëren van ascensie verschijnselen. Dit zijn onverklaarbare verschijnselen die geen medische oorsprong kennen; maar gelinkt zijn aan het shiften van de derde dimensie naar de 5 dimensie en hoger
 • schumann resonantie; dit is de frequentie van de aarde. Bij elke spike en DNA integraties vloog ik tegen de muur op figuurlijk gezien. Dit is het natuurlijke proces wat nu op Aarde speelt. Wanneer ik mij realiseerde dit werkt niet voor mij om bij elke upgrade energetisch uitgeschakeld te zijn zodat ik niet kan opdagen in mijn purpose en levenswerk was het moment dat het shifte. Hierbij heb ik de Sacred Activations gebruikt en dat gaan we nu in groepsvorm doen.
 • energetische bescherming voor upgrades die niet voor jou zijn; veel lichtwerkers zitten in processen te werken die niet van hun zijn
 • energetische bescherming in zijn algemeen; energielekken voor invloeden van buitenaf worden afgesloten
 • Zonnevlammen; dit geeft op dit moment de meest intense energetische ervaringen. Zonnevlammen zullen versterken dit jaar en hierna – jij krijgt de Sacred Activations waarbij je deze verhoogde energetische upgrades kan ontvangen zonder jezelf energetisch uit te schakelen.
Dit webinar is speciaal voor alle lichtwerkers, healers, empathische mensen die hier zijn om de shift van 3D verder naar 5D door te maken. De energetische shifts kunnen veel van je vragen en je purpose op Aarde ondersneeuwen. Dit is jouw tijd op Aarde om vanuit empowerment je purpose te blijven delen en je levenswerk te creeren.

 

De investering voor deze training is 29 euro incl. 21% BTW   REPLAY is hierna voor zelfstudie beschikbaar

 

Meer informatie

Wounded Healer Mastery Traject

444.00

Lancering 30 mei  2022 10:00 uur

 

Wounded Healer

In deze training ontvang je healing op je oerwond; je wounded healer dit is de rode draad van patronen in je leven, relaties en het inhouden van je eigen potentie. Je oerwond komt het duidelijkst tot uiting in je relaties met je partner, ouders en kinderen. Leg innerlijke vrede, geluk en kracht niet bij de mensen om je heen. Start met je eigen healing en ontdek dat de wereld om jouw heen mee transformeert.

👑 Alleen te boeken bij de groepstraining 👑 💎 7/10 plekken beschikbaar 💎

 • 3 online coach sessies á 45 minuten met Sacred Activations
 • clearing van en inzicht in het beschermende zelf; je sabotage
 • schaduw, slachtoffer patroon van je Gewonde Healer
 • de Gift en ontgrendelen van je Gewonde Healer potentieel*

  informatie & clearing Master Traject is nieuw en exclusief van de teaching van de groepstraining

prijs is inclusief 21% btw

 

Meer informatie

Wounded Healer Groepstraining

777.00

Lancering 30 mei  2022 10:00 uur

 

Wounded Healer

In deze training ontvang je healing op je oerwond; je wounded healer dit is de rode draad van patronen in je leven, relaties en het inhouden van je eigen potentie. Je oerwond komt het duidelijkst tot uiting in je relaties met je partner, ouders en kinderen. Leg innerlijke vrede, geluk en kracht niet bij de mensen om je heen. Start met je eigen healing en ontdek dat de wereld om jouw heen mee transformeert.

Inhoud 12 weken groepstraining :

16 Modules groepstraining

Sacred Activations clearings

onbeperkt toegang tot training

toegang tot besloten groep

👑 presale prijs  777,- t/m 26 mei
897,- na 27 mei

betalen in delen mogelijk / prijs is inclusief 21% btw

WERKWIJZE BETALEN IN DELEN

Kies bij de order; bij betaalwijze voor betalen in delen. Je kan nu de order uitvoeren en je krijgt een totaalfactuur. Op de bevestigingsmail staat ‘hoe’ je zelf in delen kan betalen d.m.v. online bankieren. Helaas is dit proces nog niet geautomatiseerd. Alle gegevens staan op de factuur die bij de order factuur komt.

Meer informatie

REPLAY Ben je een gewonde healer? Zelfstudie

9.99

Lancering 12 mei  2022 10:00 uur

Ben je een gewonde healer?
Zit er een ongekende drive in je die altijd het beste uit jezelf en je leven wilt halen? Heb je zo’n diep weten dat je voor meer hier op deze Aarde bent? Achter de schermen zal elke lichtwerker, spiritueel coach zijn/haar gewonde healer mogen healen om het beste uit zichzelf te halen zodat het zielen potentieel, levenswerk en purpose geleefd kan worden. Is nu het moment – laat het licht naar binnen!

Sacred Activations

In deze intro openen we het pad van de gewonde healer; zelfhealing met gemak, gratie en plezier.  Gecleared wordt in ieder geval alle onbewuste patronen die zelfhealing in de weg staan zodat je anderen en jezelf kan ondersteunen vanuit een plek van empowerment.

Er wordt dieper in gegaan op onderwerpen als: wanneer ben ik uitgeheald? Hoe herken ik de wond in mezelf? Het is me nog steeds niet gelukt om innerlijk vrij te zijn, hoe komt dat? Wat kan ik met de capaciteiten van mijn gewonde healer doen?

De Sacred Activations in dit webinar bevrijden je van afhankelijkheid van anderen; activeren van je eigen healing potentieel & in vertrouwen je eigen proces openen.

De investering voor deze training is 9,99 euro incl. 21% BTW   REPLAY is hierna voor zelfstudie beschikbaar

 

Meer informatie

Ontvang meer Geld 10 mei 13:00 clearing webinar

29.00

Lancering 10 mei  2022 13:00 uur

Ontvang meer Geld

Alle oordelen, schuldgevoelens en kritiek die je hebt over je financiële staat van zijn is van grote invloed op het plezier van creatie en ontvangen van meer geld. In dit Sacred Activations clearing webinar worden honderden aan onbewuste overtuigingen over geld, geld creatie & ontvangen van geld gecleared zodat je toegang krijgt tot je natuurlijke overvloedige staat van zijn.

Sacred Activations – Clearen van Geld blokkades is niet eerder zo makkelijk geweest…

Heb je al kennis gemaakt de kracht van Sacred Activations? Deze clearingtechniek ontvangen ruimt onderbewuste overtuigingen op, waarvan je niet eens wist dat je ze had en op ingetapt zat. Deze Sacred Activations koppelen je ook los van het collectief bewustzijn, in dit geval die limitatie, schuld & financiële malaise creëert.

💸 Clear je Geld Blokkades & creëer succes 💸

In dit clearing webinar ontvang je in ieder geval de volgende levensveranderende shifts in bewustzijn:

 • Diepe clearing op oordeel en kritiek over je huidige financiële creatie waardoor ontvangen van overvloed geblokkeerd wordt.
 • Balanceren op geven/nemen. Wanneer je alleen maar geeft en onvoldoende ontvangt blokkeer je de stroming van overvloed in je leven.
 • Laat je jezelf onder betalen? Voorzie jezelf nu en altijd in je toekomstige behoeftes en ontvang meer overvloed.
 • Meer gemak met de Ascensie en transformatie van jezelf en de planeet, zodat je in je creatie power kan blijven.
 • Het onbewust intappen op de tekort/limitatie van je omgeving en je leven creëren vanuit programma’s die niet van jou zijn.
 • Geld wond; money wound. Clearing op vorig leven trauma; verwonding rondom geldcreatie en ontvangen van overvloed.
 • Healers power; waar limiteer je je geldcreatie door zielscontracten, commitments en zegeningen die je weerhouden om in je eigen power te creëren.
 • Concurrentie, competitie & oordeel van anderen. Deze 3 grote collectieve programma’s zijn killing voor je geld mindset, ontvangen en creatie van succes.
 • Inhouden van je creatie capaciteiten uit angst voor vervolging, verlies en of angst voor verantwoording.
 • Stoppen met de creatie van distractie van het zijn van een healer/lichtwerker/miracle worker
 • Alle programma’s van onwaardigheid en het ontvangen van geld/overvloed  gecleared; zodat je je blauwdruk kunt leven & ontvangen: ik ben overvloedig en ik wordt altijd voorzien in alles wat ik nodig heb om mijn magische leven te creeren.

Clearing op je 3D Mindset

In dit webinar wordt je 3D mindset m.b.t. geld creatie, overvloed gedelete. Hiervoor krijg je in de plaats het Christus Bewustzijn en het weten dat overvloed je geboorterecht is. Dit webinar maakt je innerlijk pad van overvloed vrij door je in het 5D veld van creatie, onvoorwaardelijke liefde te plaatsen. Dit clearing webinar is mind-shifting- mind-breaking en geeft je de nieuwe mindset om in je power naar voren te stappen in je lichtwerk.

De investering voor deze training is 29 euro incl. 21% BTW   REPLAY is hierna voor zelfstudie beschikbaar

 

Meer informatie

Happy ja-nee?

9.99

Bezoek de podia pagina voor volledig overzicht

Gratis t/m zondag 8 mei  23:59 uur

Webcast Happy, ja-nee?

Een simpele vraag: ben je gelukkig ja/nee? Jij bent de enige echte bron van happyness. Als geluk in jezelf zit? Waar zit het dan? Wat staat je innerlijke geluk in de weg? Waar geef je je geluk aan weg? Aan wie geef je je geluk weg? Tijd om de Bron van geluk in jezelf terug te claimen en jezelf toe te staan om gelukkig te zijn. Maak elke dag een keuze die meer innerlijk geluk vrij maakt en creëert.

Nu kopen

You’re the source of your own Happyness

Je bent zelf de Bron van je eigen geluk. 💗 Waar glipt geluk door je vingers? 💗 Welke emoties blokkeren het ervaren van innerlijk geluk en waar zet je geluk in de waagschaal? 💗 Wat knabbelt er aan je eigen geluk? Plezier is niet te koop, plezier is één van de hoogste trillingen wanneer je deze met aandacht elke dag voeding geeft, creëer je je eigen pad van plezier.

Krijg antwoord op de vraag: wat is mijn bron van innerlijk geluk? En ontvang de krachtige clearing die alles wegneemt wat voor het ervaren van innerlijk geluk zit.

De investering voor deze webcast is na 8 mei 2022 9,99 euro  incl. 21% BTW   

 

Meer informatie

** Nieuw** Sacred Activations Level 1 Practioner 2 & 3 juli 2022

529.00

Wat houdt deze training in? Klik op bovenstaande button “alle informatie”

2 dagen Class

zaterdag  2 juli  en zondag 3 juli 2022

 Sacred Activations Level 1 klas in het Nederlands – met Femke van Kuijk 

 • Live deelname is vereist voor certificering 
 • Betalen in 1x kan via Ideal 529 euro incl. 21% btw
 • Als je in delen wilt betalen totaal bedrag 555 euro incl. 21% btw – kies voor betaaloptie betalen in delen en neem contact op met Femke info@dehelderebron.nl 

 

Wil je met paypal of credit card betalen? 

Meer informatie

Loop je EIGEN healing pad

9.99

Bezoek de podia pagina voor volledig overzicht

Gratis t/m vrijdag 15 april 23:59 uur

Wandel je EIGEN healing pad

Hoe kun je bewust worden wat je eigen pad is en wanneer je processen van een ander aan het doorleven bent? Veel lichtwerkers en healers zijn onbewust van de vele gaves die ze hebben. Ze ervaren vooral hinder van hun sensitiviteit omdat ze nog niet weten hoe ze deze naar hun hand kunnen zetten. In deze webcast leer je onderscheiden wat je eigen healingpad is en wat niet.

Heal Jezelf

Hoe focus je op je eigen healingpad en laat je je niet meer afleiden door de patronen/processen van de mensen om je heen? Je relaties zijn je grootste afleider als het gaat om het leven van je potentieel. In deze webcast krijg je antwoord op de volgende vragen:

💗hoe onderscheidt ik mijn patronen en levenspad van die van anderen?
💗hoe empower ik mezelf t.a.v. sensitiviteit & emoties?
💗hoe voel ik me vrij in relaties met anderen?

Krachtige vorige leven clearing

Je ontvangt een diepe clearing op de invloed van een vorig leven in dit huidige leven. De meeste levenservaringen hebben een oorsprong in een eerder leven of een ander leven in een andere dimensie. De oorzaak blijft onzichtbaar tot dat je uitreikt naar de bron van het probleem wat in een eerder leven ontstaan is.  Het patroon waar jij maar niet doorheen komt heeft een oorsprong in een ander leven. Zoeken in dit leven naar de oorzaak, de schuldige houdt je gevangen in de illusie. Zoek de schuldige niet meer in jezelf, de ander en sta open voor de bron van weer heel zijn.

Onopgelost trauma uit vorige levens versmelt met dit leven en zorgt voor onverklaarbare angsten, emoties, stress, verdriet en zelfs phobien. Welk patroon mag nu geheald worden zodat je vrij, blij en gelukkig verder kan?

De investering voor deze webcast is 9,99 euro  incl. 21% BTW   

 

Meer informatie

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.